Remco Visser start Tap-Art bij station

1 Tap-Art Remco Visser-mmv Drift-NS-Green Capital Challenge Water-© MariannA BakkerBij tappunt 1 maakte Remco Visser een kunstwerk in blauw-wit verloop met ´spetters´. Hij startte daarmee als eerste de realisatie van Tap-Art op zondag 26 augustus 2018. Tappunt 1 ligt voor het NS-station op het plein waar de Van Schaeck Mathonsingel op uitloopt.

Remco Visser is de voorman van het collectief Verfbaar. De mensen van Verfbaar geven met street art meer kleur aan en brengen meer kunst in de stad Nijmegen. Zo pasten ze prima bij een van de doelen van het Tap-Art project. Bovendien steunen meerdere leden van collectief Verfbaar het duurzame doel van Tap-Art. Ook om deze reden leverden zij graag een bijdrage aan Tap-Art.

muur schildering Hert - hotel Credible - street art_Remco Visser-VerfbaarRemco Visser valt op

Zie je een opvallend persoon op een hoge, soort circusfiets door de stad rijden? Goede kans dat dit dan Remco Visser is op zijn eigen gemaakte fiets. Op veel plekken in de stad vind je werk van Remco al dan niet gemaakt samen met kunstenaars van collectief Verfbaar. De grote muurschildering op hotel Credible in de Hertogstraat is zijn letterlijk grootste werk.

Meer Info:

Sponsor: Drift om te dansen

Remco Visser start Tap-Art voor NS station Nijmegen graag met gevulde maag. (Klik voor VIDEO op voorgaande link of op de laatste foto op deze pagina of vind de video op Facebook Tappunten Nijmegen). 

1 Tap-Art Start Remco Visser-bij tappunt NS station-MariannA Bakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s