Tap-Art Yannick Strik bij Kronenburgerpark weggepoetst

Tappunt 3b Tap-Art Yannick Strik-Kronenburgerpark-Green Capital Challenge Water © MariannA BakkerTappunt 3 Tap-Art door Yannick Strik: ´Water met een eigen draai´.  Dit street art werk bevindt zich aan de voet van het Kronenburgerpark oftewel bij de ingang van het park komende vanaf de Waalkade. Yannick maakte hier twee kunstwerken. De eerste werd na een dag weggepoetst. Elk nadeel heeft zijn voordeel… Slecht nieuws scoort vaak beter dan goed nieuws en haalde zo naast lokale en regionale media ook het NOS-journaal. Tap-Art en Nijmegen kwamen zo ook landelijk in het nieuws.
3b Tap-Art Yannick Strik aan het werk-Kronenburgerpark e -Green Capital Challenge Water-© MariannA BakkerYannick Strik: “Doordat de gemeentereiniging te fanatiek was met schoonmaken, kreeg ik een kans om opnieuw een schildering te maken. Door de nodige publiciteit daarvoor in krant en op tv, werd het een interessante gebeurtenis en ervaring. Terwijl ik de schildering maakte, viel het steeds meer mensen op dat er een tappunt stond. Missie van Tap-Art (tappunten beter vindbaar maken) geslaagd!”

Tap-Art in lokale en regionale media en landelijk bij NOS

Dagblad De Gelderlander was ter ore gekomen dat een kunstwerk was weggepoetst en pikte het onderwerp snel op. Voor het gemaakte tv-item over Tap-Art door Karel de Jong van Omroep Gelderland werd een aanvullende shoot gedaan en een 2e versie van het item gemaakt. Het item van Omroep Gelderland over het weggepoetste street art werk van Yannick Strik haalde op de openingsdag 31 augustus het landelijk NOS-journaal .
Burgemeester Bruls ´opende´ Tap-Art op de Grote Markt.

18 0831 Publi Omroep Gelderland en tv-Tap-Art-kunstwerk weggepoetstMeer info:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s