Rechthoeken Remco Visser bij rond Labyrinth

4 Tap-Art Remco Visser -rechthoeken bij Labyrinth Waalkade -sportveldje Green Capital Challenges Water-mmv Drift© MariannA BakkerTappunt 4 met Tap-Art door Remco Visser ligt vlak bij de Waalkade bij het kunstwerk het Labyrinth geheten. Dit bestaat uit stenen cirkels met water ertussen. Even een trapje op bij de kademuur en bij de sportfaciliteiten vind je het tappunt. In tegenstelling tot de ronde vormen van het Labyrinth heeft Remco Visser voor dit tappunt gekozen voor rechthoeken. Een lichte vorm van nudging (leiden naar) is toegepast in de vorm van streepjes op de trappen tussen Labyrinth en sportveldje, waarbij het tappunt staat.

Drift maakt mogelijk

Op het Labyrinth organiseert Drift tijdens de Vierdaagsefeesten de SMKMRKT (SmaakMarkt). Vers water is voor de kraamhouders en food-truckers zeker belangrijk. Zij weten het tappunt al te vinden. Drift heeft wat duiten gedoneerd om de kunst door Remco Visser bij dit tappunt mogelijk te maken.

Vlog over tappunten, gratis water drinken uit een hervulbare fles

Ze is pas 12 jaar , maar vlogt de vonken er vanaf: Fyonna Zara. Voor Tap-Art heeft ze een vlog gemaakt. Haar tocht met vriendinnen door de stad Nijmegen op zoek naar tappunten eindigt bij het sportveldje bij de Waalkade. Bewegen en water drinken .. gezond! Met een hervulbare fles: duurzaam! Bijgetankt bij het tappunt met gratis kraanwater kunnen ze weer een rondje rennen op het Labyrinth op de Waalkade met uitzicht op de Snelbinder spoorbrug. Bekijk de vlog van Fyonna op You Tube over Gratis kraanwater bij tappunten Nijmegen.

18 0822 Publi video Vlog Fyonna-gratis water bij tappunten Nijmegen
Meer info:

Sponsor: Drift om te dansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s